Enlaces accesibilidad
Divendres 7 d'abril a les 09:30h

Mercedes Vidal, regidora de Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona i presidenta de TMB a "El matí a Ràdio 4"

  • Ramon Castelló entrevista també el director de cinema Fernando González Molina i a l’actriu Marta Etura, una de les protagonistes de la pel·lícula “El guardián invisible” 

Per
ramon-castell-director-de-el-mat-a-rdio-4
ramon-castell-director-de-el-mat-a-rdio-4

“El matí a Ràdio 4” és un programa dirigit i presentat per Ramon Castelló, que analitza l’actualitat diària. Es pot escoltar de dilluns a divendres des de les 07:00h fins a les 12:00h a Ràdio 4.

A primera hora Ramon Castelló condueix la 'Tertúlia d'actualitat' amb el consultor Roger Muntañola i amb l’historiador Joaquim Coll.

Per parlar de la mobilitat i de l’anunci sindical de properes vagues al metro de Barcelona, el director de “El matí a Ràdio 4”, entrevista a la regidora de Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona i presidenta de TMB, Mercedes Vidal.

A la secció 'Convidem a...' Ramon Castelló entrevista el director de cinema Fernando González Molina i a l’actriu Marta Etura, una de les protagonistes de la pel·lícula recentment estrenada “El guardián invisible”

A més a més, Ramon Castelló repassarà l'actualitat del dia amb la col·laboració dels Serveis Informatius de RNE i l'anàlisi dels experts de "El matí a Ràdio 4 ".

RTVE

anterior siguiente