Enlaces accesibilidad
Dijous 6 d'abril a les 19:30h i diumenge 9 d'abril a les 12:30h a La 2

El xef David Andrés i el cantautor Nico Roig, a "Punts de vista"

  • A més, una selecció dels millors curtmetratges del FEC, el Festival Europeu de Curtmetratges de Reus

Per
Montse Elias
Montse Elias

"Punts de vista" és el programa cultural en català de La 2. Està dirigit per Montse Elias i Joan Vilà i presentat per Montse Elias, amb realització de Pepa Pérez i producció de Núria Raja. S'emet els dijous i es torna a emetre els diumenges a La 2. 

L'espai cultural de TVE Catalunya, "Punts de vista", compta aquesta setmana amb dos joves talents: el xef del restaurant Somiatruites i cap de cuina de l'Àbac, David Andrés, i el cantautor Nico Roig. El programa també destaca el FEC Festival i l'obra "El miracle d'Anna Sullivan" que es representa al Teatre del Raval.

Aquesta setmana "Punts de vista" obre una finestra gastronòmica amb l'entrevista al xef de prestigi internacional David Andrés, que regenta a Igualada el restaurant Somiatruites i també és el cap de cuina de l'Àbac de Jordi Cruz a Barcelona. A més, recentment la revista Forbes l'ha inclòs a la seva llista de joves líders i emprenedors europeus. El Somiatruites, on s'ha enregistrat l'entrevista, és un espai magnífic, rehabilitat pel germà arquitecte del cuiner, Xavier Andrés. Era una antiga adoberia de pells, situada al barri del Rec d'Igualada.

De música, aquesta setmana el programa proposa un altra jove talent: el cantautor Nico Roig, que es troba en plena gira de presentació del seu darrer treball. Titulat "Vol 71" és el tercer disc de la seva discografia.

De cinema, "Punts de vista" presenta una tria dels millors curtmetratges del FEC, Festival Europeu de Curtmetratges. A més, Joan Vilà ha parlat amb els organitzadors del Festival, Christian Inaraja i Sílvia Ferran i també amb alguns dels realitzadors premiats i dels curts que més han agradat, com "Il silenzio", "Ungar", "Renovable" i "Cavalls morts".

Pel que fa al teatre, el programa es trasllada fins al Teatre del Raval per parlar amb la directora i amb alguns dels protagonistes de l'obra "El miracle d'Anna Sullivan". Basada en una història real, l'obra escrita per William Gibson, va esdevenir una pel·lícula de cinema, guardonada amb dos Oscar. A banda de l'obra teatral per sí mateixa, cal destacar la feina del Teatre del Raval per fer arribar el teatre a la gent amb discapacitat sensorial.

RTVE

anterior siguiente