Enlaces accesibilidad
Dijous 23 de març a les 19 hores a La 2

"Vespre a La 2" entrevista al vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras

  • El programa oferirà un especial d'una hora per analitzar l'aprovació dels pressupostos de la Generalitat
  • Hi haurà un directe des del Parlament amb Oriol Junqueras, vicepresident de la Generalitat
  • La presentadora de "Vespre a La 2", Marta S. Sugrañes, també repassarà l'actualitat política amb els analistes habituals del programa

Per

“Vespre a La 2” és el programa de producció pròpia de RTVE Catalunya que té com a directors a Quim Guzmán i Carles Bassolas, presenta Marta S. Sugrañes, realitza Quique Barrera i Jordi Renú i té com a productora a Pilar García Solera. S’emet de dilluns a divendres a les 19:00 hores a La 2.

@vespreala2

facebook.com/vespreala2

Aquest dijous "Vespre a La 2", el programa de producció pròpia de RTVE Catalunya, fa un especial d’una hora per parlar sobre l’aprovació dels comptes de 2017, que inclou una partida pel referèndum. La conductora del programa, Marta S. Sugrañes, entrevistarà el vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras. També analitzarà l’actualitat política amb Olga Grau, Gemma Ubasart, Rafa López i Ferran Espada.

“Vespre a La 2” connectarà en directe des del Parlament amb el vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, després que s’acaben d’aprovar els pressupostos de 2017, que inclouen una disposició addicional que compromet el govern amb la celebració d’un referèndum.

La presentadora del programa, Marta S. Sugrañes analitzarà altres temes de l’actualitat política, com la inhabilitació de Francesc Homs, amb Olga Grau, Gemma Ubasart, Rafa López i Ferran Espada.

RTVE

anterior siguiente