Enlaces accesibilidad
Dijous 1 de desembre a les 09:30h

Joan Coscubiela, diputat i portaveu econòmic de CSQP a "El matí a Ràdio 4"

  • Ramon Castelló entrevista també les actrius Gràcia Fernández i Ariadna Suñé, que representen l'obra 'Flor de nit' al Almeria Teatre

Per
Ramon Castelló
Ramon Castelló

“El matí a Ràdio 4” és un programa dirigit i presentat per Ramon Castelló, que analitza l’actualitat diària. Es pot escoltar de dilluns a divendres des de les 07:00h fins a les 12:00h a Ràdio 4.

A primera hora Ramon Castelló condueix la 'Tertúlia d'actualitat' amb l' historiador Andreu Mayayo i amb l'advocat Tirso Gracia.

El director de “El matí a Ràdio 4”, Ramon Castelló entrevista Joan Coscubiela, diputat i portaveu econòmic de Catalunya Sí Que Es Pot al Parlament, per comentar les posicions d'aquest grup parlamentari davant les darreres qüestions polítiques a debat a l'hemicicle català.

A la secció 'Convidem a...' Ramon Castelló parla amb les actrius Gràcia Fernández i Ariadna Suñé, que representen l'obra 'Flor de nit' al Almeria Teatre fins el proper 29 de gener de 2017.

Aquesta 'Flor de nit' és una versió de l’espectacle musical produït per Dagoll Dagom l’any 1992, amb un text de Manuel Vázquez Montalbán a partir d’una idea de Dagoll Dagom. L'actual està dirigida per Victor Alvaro i incorpora lletres addicionals de Joan Lluís Bozzo i la música d’Albert Guinovart.

A més a més, Ramon Castelló repassarà l'actualitat del dia amb la col·laboració dels Serveis Informatius de RNE i l'anàlisi dels experts de "El matí a Ràdio 4".

RTVE

anterior siguiente