Enlaces accesibilidad
Dimarts 25 d'octubre a les 9:30h a Ràdio 4

Jordi Cornet, president del 'Barcelona Meeting Point' fa balanç de la gran fira internacional del sector immobiliari a "El matí a Ràdio 4"

  • Ramon Castelló conversa també amb Alejandra Barbado i Ana Güimil especialistes en autisme i teràpia amb gossos

Per
Ramon Castelló
Ramon Castelló

“El matí a Ràdio 4” és un programa dirigit i presentat per Ramon Castelló, que analitza l’actualitat diària. Es pot escoltar de dilluns a divendres des de les 07:00h fins a les 12:00h a Ràdio 4.

A primera hora Ramon Castelló condueix la 'Tertúlia d'actualitat' amb la periodista Olga Ruiz i l' historiador Andreu Mayayo.

Dos dies després de la clausura a Barcelona del certamen internacional més important del sector immobiliari, el director de “El matí a Ràdio 4”, entrevista a Jordi Cornet, president del Barcelona Meeting Point Delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona,  (càrrecs que comptabilitza amb el de secretari general del Partit Popular de Catalunya) per fer balanç d'aquesta Fira internacional i del moment en que es troba aquest important sector econòmic al nostre país.

A la secció 'Convidem a…' Ramon Castelló parla sobre l'autisme i la teràpia amb gossos amb l'Alejandra Barbado, doctora en discapacitat i investigadora de l'estudi sobre els fluxos comunicatius entre la persona amb trastorn autista i el gos de teràpia i amb l'Ana Güimil presidenta de l’Associació Catalana de Zooterapia.

A més a més, Ramon Castelló repassarà l'actualitat del dia amb la col·laboració dels Serveis Informatius de RNE i l'anàlisi dels experts de "El matí a Ràdio 4 ".

RTVE

anterior siguiente