Enlaces accesibilidad
Dissabte 24 de setembre a les 20:30h al Canal 24horas

Aquest dissabte "Aquí Parlem" analitza la qüestió de confiança al president Carles Puigdemont

  • El director i conductor del programa, Lluís Falgàs, parla sobre l'actualitat política amb els analistes Joan López Alegre i Rafael de Ribot

Per
Lluís Falgàs, director i presentador
Lluís Falgàs, director i presentador

"Aquí Parlem", dirigit i presentat per Lluís Falgàs, analitza l'actualitat parlamentària. El programa s’emet els dissabtes a les 20:30h al Canal 24horas i es torna a emetre els diumenges a les 19:30h al Canal 24horas.

www.rtve.es/aquiparlem

Aquesta setmana l'espai parlamentari "Aquí Parlem" analitza la qüestió de confiança del dia 28 al president de la Generalitat Carles Puigdemont. A més, parlarà de les declaracions de Francesc Homs al Tribunal Suprem i analitzarà les eleccions a Galícia i al País Basc del diumenge 25 de setembre.

El proper dimecres 28 de setembre el president de la Generalitat Carles Puigdemont se sotmetrà al Parlament a la qüestió de confiança que marcarà el rumb del procés polític català i de la negociació dels pressupostos amb la CUP.

Lluís Falgàs analitza amb els analistes Joan López Alegre i Rafael de Ribot aquesta qüestió de confiança. També debatran sobre les declaracions de Francesc Homs al Tribunal Suprem i parlaran sobre les eleccions a Galícia i al País Basc del diumenge 25 de setembre.

RTVE

anterior siguiente