Enlaces accesibilidad
Dimarts 13 de setembre a les 19:30h i diumenge 18 de setembre a les 12:30h a La 2

"Noms propis" estrena nova temporada amb Lluís Llongueras

  • Llongueras recorda que aviat farà 60 anys de la primera perruqueria que va muntar i que seria l'inici d'una gran cadena d'establiments
  • El programa s'emetrà els dimarts a les 19:30h i els diumenges a les 12:30h a La 2

Per
Lluís Llongueras
Lluís Llongueras

"Noms propis" és el programa d'entrevistes en profunditat de TVE Catalunya amb convidats amb una filosofia de vida optimista i amb la capacitat de contagiar-la. S'emet els dimarts i els diumenges a La 2 i està dirigit i presentat per Montse Busquets, amb realització d'Esther Martínez i producció d'Amelia Tabernero.

"Noms propis" estrena segona temporada amb Lluís Llongueras. Montse Busquets parla amb el perruquer català de com va començar a dedicar-se a pentinar cabells i de las seva extensa trajectòria.

"Només l'entusiasme, ens fa progressar", amb aquesta energia positiva Lluís Llongueras explica la seva trajectòria des del dia que va començar a dedicar-se a pentinar cabells. Recorda que aviat farà 60 anys de la primera perruqueria que va muntar i que seria l'inici d'una gran cadena d'establiments amb la seva marca.

Aquest perruquer, que li agrada reconèixer-se com a "un home del renaixement", va néixer a Esparraguera fa 80 anys i es va dedicar a la perruqueria perquè pentinava les dones a les que el seu pare, modista d'alta costura, vestia. Va recórrer món i per les seves mans han passat milers de dones, algunes de famoses i fins i tot del cinema de Hollywood.

Recorda amb especial veneració la Reina Sofia o també l'última vegada que li va tallar els cabells a Salvador Dalí, amb qui l'unia una especial amistat.

Lluís Llongueras confessa a "Noms propis" que li hagués agradat tallar els cabells d'algun Papa de Roma i "així poder estar, a canvi, una estona a la biblioteca secreta del Vaticà". Aquest polifacètic artista que escriu llibres, fa fotos, pinta i esculpeix no es cansa mai de repetir que "la dona és la font d'inspiració".

RTVE

anterior siguiente