Carme Ruscalleda, entrevistada a "Vespre a La 2"
- La xef catalana parla de la seva trajectòria i de com es va introduir a l'alta cuina
"Vespre a La 2" és el magazine propi de La 2 de TVE Catalunya.
Aquest dimecres "Vespre a La 2" recupera l’entrevista a la cuinera Carme Ruscalleda, la primera xef catalana en aconseguir tres estrelles Michelin. Ruscalleda també ha rebut diversos premis com el Premi Nacional de Gastronomia i la Creu de Sant Jordi.
Carme Ruscalleda és la primera xef catalana en aconseguir tres estrelles Michelin, amb el seu restaurant Sant Pau i també té el restaurant Sant Pau de Tòkio que compta amb dues estrelles. Ruscalleda ha escrit diverses publicacions i ha rebut diversos premis com en Premi Nacional de Gastronomia i la Creu de Sant Jordi.
Montse Elías repassa amb Carme Ruscalleda la seva trajectòria professional: dels seus inicis a la botiga dels pares, de la reconversió cap a la cuina d'autor, de la pressió de fer alta cuina i del que implica tenir tantes estrelles Michelin.