Enlaces accesibilidad
Dimarts 14 de juny, a les 19:00 hores a La 2

Quimi Portet, aquest dimarts a "Vespre a La 2"

  • El cantautor de Vic acaba de publicar un nou treball discogràfic titulat Ós bipolar amb la col.laboració de Manolo García
  • A la tertúlia d'actualitat, Xavi Díaz parlarà amb Esther Vivas, Olga Grau i Alejandro López Fonta

Per
Quimi Portet, cantautor de Vic
Quimi Portet, cantautor de Vic

"Vespre a La 2" és el magazine de producció pròpia de TVE Catalunya. Un espai diari que repassa la informació més rellevant del dia. El programa s'emet de dilluns a divendres a La 2 sota la direcció de Carles Bassolas i la presentació de Xavi Díaz. Realitzador: Guillem Nualart. Producció: Josep Pares i Núria Raja

www.rtve.es/vespre2

Com cada dimarts, "Vespre a La 2" entrevista un personatge i mostra la seva faceta més humana i desconeguda. Aquest dimarts, el protagonista és el compositor i cantant català Quimi Portet. A més, Xavi Díaz estarà al front de la taula d’anàlisi de l’actualitat política i coneixerem la informació més rellevant de la jornada.

El programa repassarà amb Quimi Portet la seva trajectòria professional i musical. Nascut a Vic ara fa 58 anys, Quimi ha estat fundador o cofundador de diferents grups, com ara The Kilimanjaro’s, Los Rápidos, Los Burros i El Último de la Fila, grup amb el que va assolir l’èxit amb el seu company Manolo García. ‘Ós bipolar’, el seu novè treball en solitari té la col·laboració especial del seu amic Manolo. Junts canten el tema ‘Roda el món’. “Vespre a La 2” prepararà a Quimi Portet alguna sorpresa relacionada amb la seva biografia.

I com cada dia, "Vespre a La 2" també repassarà l'actualitat informativa de la jornada en la primera part del programa. A més, a la tertúlia, Xavi Díaz analitzarà els temes més rellevants del panorama de la política i la societat amb Esther Vivas, Olga Grau i Alejandro López Fonta.

RTVE

anterior siguiente