Enlaces accesibilidad
Dimecres 18 de maig a les 09:00h a Ràdio 4

Les eleccions als Estats Units, a "El matí a Ràdio 4"

  • Laia Tarragona, gestora de projectes internacionals, analitza les eleccions als Estats Units d'Amèrica del Nord
  • El músic Jordi Ninus interpretarà en directe un acústic d'un dels temes de seu segon treball, 'París'

Per
Ramon Castelló
Ramon Castelló

“El matí a Ràdio 4” és un programa dirigit i presentat per Ramon Castelló, que analitza l’actualitat diària. Es pot escoltar de dilluns a divendres des de les 07:00h fins a les 12:00h a Ràdio 4.

A la secció 'Entrevista d'actualitat', el director de "El matí a Ràdio 4", Ramon Castelló, conversa en dúplex des de Bilbao amb la gestora de projectes europeus Laia Tarragona, investigadora de l’Oficina de Projectes de Recerca Internacional de la Universitat de Deusto, per tal d'analitzar la marxa de la campanya electoral als Estats Units d'Amèrica del Nord.

I a l'espai 'Convidem a...' el conductor del programa parla a l'estudi amb el músic de pop rock Jordi Ninus, que acaba de publicar el seu segon treball, 'París', (Música Global, 2016). Un disc extravertit que ens parla de les relacions humanes i les seves complicitats i passions. Jordi Ninus interpretarà un acústic d'un dels temes en directe.

A més a més, Ramon Castelló repassarà l'actualitat del dia amb la col·laboració dels Serveis Informatius de RNE i l'anàlisi dels experts de "El matí a Ràdio 4 ".

RTVE

anterior siguiente