Enlaces accesibilidad
Divendres 27 de novembre, a partir les 19:00 hores a La 2

"Vespre a La 2" descobreix els secrets de 'La saga del Senyor dels Anells' de J.R.R..Tolkien

  • Al plató del programa estarà la colla de Ripollet del 'ball de gitanes'
  • A la tertúlia d'actualitat participen Milagros P. Oliva, Tirso Gracia i Nacho Martín Blanco

Per
Xavi Díaz, presentador de Vespre a La 2
Xavi Díaz, presentador de Vespre a La 2

"Vespre a La 2" és el magazine de producció pròpia de TVE Catalunya. Un espai diari que repassa la informació més rellevant del dia. El programa s'emet de dilluns a divendres de les 19 a les 20:15 hores a La 2 sota la direcció de Carles Bassolas i amb Xavi Díaz com a presentador. Realitzador: Guillem Nualart. Producció: Josep Pares i Núria Raja

Aquest divendres, "Vespre a La 2" ofereix un reportatge sobre l’obra de J.R.R. Tolkien i parla de noves pistes descobertes que poden dir on estava situada la terra dels ‘hobbits’. Al plató també estaran membres de la colla de Ripollet del ‘ball de gitanes’. A més, tindrem la taula d’anàlisi de l’actualitat política i social i la informació de la jornada.

Com cada dia, "Vespre a La 2" repassarà l'actualitat informativa de la jornada en la primera part del programa. I a la tertúlia Xavi Díaz analitzarà els temes més rellevants amb Milagros P. Oliva, Tirso Gracia i Nacho Martín Blanco.

Jordi Vila i Elisenda Pineda parlaran de la famosa obra de J.R.R. Tolkien de “La saga del Senyor dels Anells”. Fa poc s’ha descobert un nou mapa que dóna pistes d’on podia estar situada la terra dels ‘hobbits’. A més, explicaran en què es va inspirar l’escriptor britànic per escriure la novel.la. I al plató entrevistaran a membres de la Societat Tolkien Espanyola sobre el best-seller mundial.

Al programa estarà la colla del ball de gitanes de Ripollet i aprofitaran per parlar d’aquesta tradició catalana.

Per acabar, Joan Vila anunciarà totes les novetats del cinema.

RTVE

anterior siguiente