Enlaces accesibilidad
MINIPUT

TVE col·labora en la 21a edició del MINIPUT, la mostra de televisió de qualitat

  • El MINIPUT dóna a conèixer programes de televisió de servei públic i facilita debats entre professionals de la televisió pública de qualitat

Per
MINIPUT
MINIPUT

Aquest dissabte 28 de novembre, TVE col·labora, un any més, en una nova edició del MINIPUT, la única mostra de televisió de qualitat de l'estat espanyol.

El dissabte 28 de novembre de 10:00 a 22:00h el Teatre del CCCB de Barcelona serà, de nou, l'espai on es presenten programes de televisió de servei públic i es faciliten debats i trobades entre professionals i estudiosos de la televisió pública de qualitat d'arreu del món.

El MINIPUT posa a l'abast de tots els professionals, estudiants, professors, investigadors i interessats en la televisió un model de televisió de qualitat viu, i ho fa mostrant, d'una banda, programes arriscats, innovadors i de servei públic de les televisions d'arreu del món amb una selecció del millor que s'ha pogut veure en l'última edició de l'INPUT (International Public Television Screening Conference); i oferint, d'altra banda, un tast dels programes o temes més destacats de les cadenes locals i autonòmiques, així com d'aquells projectes audiovisuals que utilitzen Internet com a mitjà de difusió.

TVE col·labora en l'organització del MINIPUT conjuntament amb la Universitat Pompeu Fabra, Televisió de Catalunya, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Ramon Llull, la Universitat de Lleida, el Tecnocampus Mataró i el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. El MINIPUT compta, també, amb el suport de la Universitat de Girona i la Universitat Rovira i Virgili.

RTVE

anterior siguiente