Enlaces accesibilidad
Dimarts 25 d'agost a les 19:15h a La 2

"Racons" puja a la Serra del Montseny

  • El programa recorre el cim del Matagalls, les Agudes i el Turó de l'Home sense deixar de banda el Pla de la Calma

Per
racons-montseny-retallada thumbnail
racons-montseny-retallada thumbnail

“Racons” és un programa dirigit per Francesc M. López, realitzat per Jordi Renú i produït per Isabel Blesa, s’emet els dimarts a les 19:15h per La 2 de TVE.

L’espai “Racons” s’endinsa aquesta setmana el fabulós paisatge natural i humà del Parc Natural del Montseny, per gaudir de la seva tranquil·litat i solitud i de les magnífiques vistes.

“Racons” ens mostra la Serra del Montseny, un massís que forma part de la Serralada Prelitoral i està situat en el límit entre les comarques del Vallès Oriental, la Selva i Osona com una barrera entre la Depressió Prelitoral Catalana i la Plana de Vic. El nom del Montseny parla del seu singular relleu i prové del llatí Mont Signus, que significa Mont Senyal

L’equip del programa recorre el Parc Natural del Montseny, declarat Reserva de la Biosfera per la UNESCO al 1978, i puja a cims tan emblemàtics com el del Matagalls (1.697 m), Les Agudes (1.703 m.) i El Turó de l'Home (1.707 m.). Però també passeja per l'altiplà de la Calma.

“Racons” s’endinsa en el Montseny per a conèixer el seu ampli mosaic de paisatges, natural i humà, que atorga a tota la serra d’un interès biogeogràfic excepcional. També es pot gaudir de la sensació de tranquil·litat i solitud que es té quan es passeja per aquest massís i es contempla les esplèndides vistes.

RTVE

anterior siguiente