Enlaces accesibilidad
Diumenge 19 d'abril a les 12:00h a La 2

Olga Viza entrevista José Corbacho, diumenge a La 2

  • L'actor parla dels seus nous projectes, juntament amb Juan Cruz, la pel·lícula "Incidencias" i el llibre "People from Ib*z*"

Per
premsa---olga-viza-entrevista-jos-corbacho
premsa---olga-viza-entrevista-jos-corbacho

Aquest diumenge Olga Viza entrevista l'actor, director i escriptor José Corbacho per parlar de la seva trajectòria professional i dels seus nous projectes. Així, TVE Catalunya recupera una de les entrevistes que la periodista fa, setmanalment, al programa d'actualitat informativa "Vespre a La 2".

A la butaca groga del convidat de l'Olga Viza s'asseu José Corbacho actor, director i escriptor del barri de Santa Eulàlia de L'Hospitalet. Corbacho va formar part de la companyia teatral La Cubana, és soci de la productora El Terrat, showman televisiu i, juntament amb el seu amic Juan Cruz, guanyador del Goya per la pel·lícula "Tapas" com a millors directors novells. Després del film "Cobardes" i de la sèrie de TVE "Pelotas", actualment estan preparant la seva nova incursió en el món del cinema, "Incidencias", i han escrit la seva primera novel·la, que havia de ser en un principi un guió, "People from Ib*z*".

Olga Viza parla amb José Corbacho dels seus inicis com a actor, de com va entrar a la companyia La Cubana, de la nova pel·lícula que està preparant "Incidencias" i de com se sent dirigint, estant al darrere, i treballant amb els actors. També parlen de "People from Ib*z*" i del seu vincle amb I'illa Balear.

RTVE

anterior siguiente