Enlaces accesibilidad
Dijous 16 d'abril a partir de les 00:30h a La 1

El Conseller d'Empresa i Ocupació Felip Puig, dijous a "El Debat de La 1"

  • El programa analitza aquest dijous el model turístic de Catalunya

Per
Oriol Nolis
Oriol Nolis

"El Debat de La 1" és un programa de TVE Catalunya dirigit per Quim Barnola i presentat per Oriol Nolis que s'emet els dijous a La 1.

"El Debat de La 1" analitza si s'ha esgotat el model turístic de sol i platja o en canvi és la nostra garantia de futur.

El turisme representa un dels principals motors econòmics de Catalunya. L'any passat es van acollir 16'7 milions de turistes, un 7'2% més que el 2013, i van generar uns ingressos de 15 mil milions d'euros. Però el tipus de turisme és molt divers. Aquests dies, arran de la nova edició del Saloufest, s'ha tornat a debatre el tipus de turisme que rebem a Catalunya. Aquest dijous ens preguntem si s'ha esgotat el model de sol i platja o en canvi és la nostra garantia de futur. En parlarem amb el Conseller d’Empresa i Ocupació Felip Puig.

A més, debatrem si podem decidir quin turisme volem i com hauria de ser. Ho farem amb els experts en la matèria José Antonio Donaire, Director Institut Superior d'Estudis Turístics (INSETUR); Kike Sarasola, President cadena hotelera Room Mate; Benet Presas, president del Patronat de Turisme de Salou; Patrick Torrent, Director Executiu Agència Catalana de Turisme; i Gemma Cànoves, investigadora de TUDISTAR, grup de recerca en turisme i noves dinàmiques socioterritorials en àrees rurals i Catedràtica Geografia UAB.

"El Debat de La 1" s'emet els dijous a la mitjanit per La 1, després del programa "Ochéntame otra vez".

RTVE

anterior siguiente