Enlaces accesibilidad
Diumenge 24 d¿agost, a les 11:15 hores a La 2

La història del Paral.lel, aquest diumenge al programa ¿Moments¿

Raül Díaz presenta el programa des de l’escenari de la mítica sala d’espectacles de ‘El Molino’

El programa entrevista a Xavier Albertí, comissari d’una exposició sobre el Paral.lel al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

Per
Raül Díaz
Raül Díaz

"Moments", el programa de TVE Catalunya que repassa fets, històries i aspectes de la vida social i cultural de Catalunya, està dirigit i presentat per Raül Díaz. El programa s’emet els diumenges, a les 11:15 hores a La 2.

Aquesta setmana “Moments” recorda la història del Paral·lel, un carrer de Barcelona dedicat a l’oci i l’espectacle des de finals del segle XIX. Cabarets, music-halls, teatres...pel Paral·lel han desfilat tota mena de vedettes i artistes. Durant una època s’hi feien tants espectacles que l’avinguda era coneguda amb el sobrenom del Broadway barceloní.

“Moments” recordarà els lluentons i les plomes de El Molino, una sala mítica que va néixer al 1898 com un espai per a espectacles i de music hall i que ha reobert les seves portes després de tancar durant més d’una dècada.

Per parlar de tot aquest esperit que ha caracteritzat el Paral·lel durant molts anys Raül Díaz ha entrevistat a Xavier Albertí, director d’escena i que va ser comissari d’una exposició sobre la mítica avinguda al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

‘La història del Paral.lel’ és un reportatge de Raül Díaz i Lidia Villaoslada amb la realització de Jordi Renú.

RTVE

anterior siguiente