Enlaces accesibilidad
Diumenge 20 de juliol a les 11:15 hores a La 2

L'Exposició Internacional de 1929, al programa "Moments"

  • Raül Díaz repassarà amb l'historiador Joan B. Culla els esdeveniments més destacats de l'època

Per
expo1929 2febrer-4

"Moments", el programa de TVE Catalunya que repassa fets, històries i aspectes de la vida social i cultural de Catalunya, està dirigit i presentat per Raül Díaz, realitzat per Jordi Renú i produït per Isabel Blesa. El programa s’emet els diumenges a les 11:15 hores a La 2 de TVE.

Aquesta setmana “Moments” torna a emetre el programa on es recorda l’Exposició Internacional de Barcelona de 1929, la fira que va canviar la fesomia de Barcelona i, sobretot, de la muntanya de Montjuïc.

Al cap de més de 80 anys d’aquell gran esdeveniment encara es conserven molts edificis i infraestructures que es van construir per a l’ocasió. És el cas de l’espectacular avinguda de la Reina Maria Cristina, el Palau Nacional o alguns pavellons.

Al programa es podran contemplar les interessants imatges de l’època que es conserven a més d'escoltar els comentaris de l’historiador Joan B. Culla. També recordarem el dia de la inauguració que va presidir el rei Alfons XIII, la construcció de la Font Màgica i el Poble Espanyol, entre altres aspectes.

'L’Exposició de 1929' és un reportatge de Raül Díaz realitzat per Jordi Renú.

RTVE

anterior siguiente