Enlaces accesibilidad
Divendres 9 d'agost a les 20:30h a La 2 i diumenge 11 d'agost a les 12:30 a La 2

Àlex Corretja, a "Gent de paraula"

  • Cristina Puig s'endinsa en el món del tenis amb l'actual capità de l'equip espanyol de la Copa Davis

Por
premsa---alex-corretja-05032013

"Gent de paraula" és un programa d'entrevistes personals, dirigit i presentat per Cristina Puig.

Aquest divendres a "Gent de paraula" recupera l'entrevista amb el tenista Àlex Corretja sobre la seva carrera esportiva, el seu nou repte professional i la seva vida diària amb la família.

El tenista Àlex Corretja va ser número dos del món del tenis, ha assolit algunes de les fites més importants en aquesta disciplina com el Màsters de Hannover de l'any 98, finalista dues vegades de Roland Garrós, medalla de bronze als Jocs de Sidney i la Copa Davis el 2000. Actualment, és capità de l'equip espanyol en aquest torneig.

Cristina Puig parla amb Corretja d'aquesta nova etapa professional que afronta amb incertesa després de la darrera derrota. Amb tot, confessa que si per ell fos continuaria molt de temps perquè considera que la seva etapa no s’ha acabat. També parla del moment en què la pèrdua de visió d'un ull el va obligar a abandonar el tenis professional, de les seves rutines diàries, de la seva relació amb la model Martina Klein i de la relació amb els seus germans, tost dedicats al món del tenis o l'esport.

RTVE

anterior siguiente