Enlaces accesibilidad
Dissabte 21 de juliol a les 20:30h al Canal 24horas

El Conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, convidat a "Aquí Parlem"

  • “Aquí Parlem” acaba temporada amb el conseller Mas Cullell que ve a parlar de la malmesa economia de l’Estat Espanyol i del paper de Catalunya.

Por
Lluís Falgàs
Lluís Falgàs

‘Aquí Parlem’ és un programa dirigit i presentat per Lluís Falgàs que cada setmana ens amplia la informació que genera l’activitat parlamentària El programa es torna a emetre els diumenges a les 19:30 hora.

Mas-Colell es referirà al debat sobre el pacte fiscal, a les relacions amb el Govern de l’Estat, a la quarta onada de retalles de la Generalitat i d’altres qüestions referents al moment actual de l’economia.

‘Aquí Parlem’ acaba temporada amb un resum de la setmana parlamentària on s’han aprovat, entre d’altres, la llei perquè el govern publiqui la balança fiscal amb el pressupost, portar al Congrés la proposició de llei per la dació en pagament o no dur al Constitucional ni els decrets de sanitat i ensenyament ni la llei d’estabilitat pressupostària.

Però sense dubte, el debat d’aquesta setmana al Parlament de Catalunya el centren les qüestions econòmiques. D’aquí que el convidat del darrer programa d’aquesta temporada de ‘Aquí Parlem’ sigui el conseller d’ Economía i Coneixement, Andreu Mas-Colell que, entre d’altres temes vindrà a parlar de les relacions amb l’Estat Espanyol, de les últimes retallades i de la pujada de l’IVA. Sobre aquesta darrere qüestió, el conseller ha xifrat en 200 milions d’euros anuals el cost addicional que la pujada d’aquest impost anunciada pel Govern repercutirà en les finances de la Generalitat.

RTVE

anterior siguiente