Enlaces accesibilidad
Dijous 23 de juny a les 19h a La 2

Cristina Puig entrevista la propietària del mític restaurant Casa Leopoldo, Rosa Gil

  • La restauradora parlarà a "Gent de Paraula" de la seva vida peculiar, vídua d'un torero portuguès i al capdavant d'un dels restaurants més emblemàtics de Barcelona

Por
premsa---rosa-gil

"Gent de paraula" és un programa dirigit i presentat per Cristina Puig que s'emet els dijous a les 19h per La 2 de TVE.

"Gent de Paraula", el programa d'entrevistes que dirigeix i presenta la periodista Cristina Puig, rep aquesta setmana la restauradora Rosa Gil.

Rosa Gil és la propietària de Casa Leopoldo, un dels restaurants més emblemàtics de Barcelona. En aquest establiment del Raval, Vázquez Montalbán ambientava moltes de les històries de Pepe Carvalho i era punt de reunió d'intel·lectuals, periodistes, escriptors, actors i cantants.

La convidada del programa d'aquesta setmana té una vida molt peculiar. Es va casar amb un torero portuguès, José Falcó, que li va dir que no l'estimava però que la necessitava. Es va casar amb ell i el matrimoni va durar 8 mesos perquè un toro el va matar a la Monumental, de fet va ser l'últim torero que va morir a la Monumental. Als dos mesos naixia la seva única filla.

Cristina Puig repassarà la seva biografia, que el periodista Arturo San Agustín va plasmar al llibre "La nena del Leopoldo".

RTVE

anterior siguiente