Enlaces accesibilidad
Dimarts 22 de març a les 00h a La 2

Els models de turisme a debat, a "59 Segons"

  • Cristina Puig entrevista Jordi Clos i José Antonio Donaire sobre quina mena de turisme volem per Catalunya

El programa també analitzarà l'intervenció aliada a Líbia i l'impost de successions

Por
premsa---crsitina-puig

"59 Segons" és un programa dirigit per Francesc Cruanyes i presentat per la periodista Cristina Puig. Un cop emès es pot tornar a veure al web.

"59 Segons", l’espai d'entrevistes i debat de TVE Catalunya, posarà a debat la situació del sector turístic, un dels pilars de l’economia catalana i també un dels que més bé sembla que resisteixen la crisi.

El debat sobre el model que convé més al país no és nou, però en moments de vaques magres, cal re definir els paràmetres i la oferta del sector. Quin turisme prefereixen els catalans, i sobretot el barcelonins? Un turisme massiu que gasta poc o un turisme més selecte amb més poder adquisitiu? Un turisme de motxilla o de negocis? La crisi al món àrab i la catàstrofe del Japó faran canviar els objectius previstos?

Per parlar d'això l'equip del programa ha convidat al plató Jordi Clos, president del Gremi d’Hotels de Barcelona, i José Antonio Donaire, professor de Geografia Humana de la Universitat de Girona i director de L'Institut d'Estudis Turístics.

A la segona part, el programa analitzarà la intervenció militar aliada a Líbia i la nova proposta del govern català de suprimir només parcialment l'impost de successions.

Aquestes i altres qüestions seran debatudes pels analistes: Màrius Carol, cap de comunicació del Grup Godó, Josep Maria Ureta, redactor en cap d'El Periódico, Magda Oranich, advocada, Martí Saballs, subdirector d’Expansión, Núria Ribó, periodista i Antoni Traveria, director de Casa Amèrica Catalunya.

RTVE

anterior siguiente