59 segons: LLuís Recoder | RTVE Play
59 segons  LLuís Recoder

01/02/2011 00:49:41
Recomendado para todos los públicos
LLuís Recoder LLuís Recoder
LLuís Recoder 00:49:41 01/02/2011
Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

El conseller de Territori i Sostenibilitat, LLuís Recoder, serà, dimarts vinent, el convidat del programa "59 Segons" de TVE Catalunya.

El debat amb el nou conseller coincideix amb les afectacions per la vaga encoberta dels maquinistes de RENFE i l'advertència del govern català de canviar d'operador del servei de Rodalies. Aquest dies també s'ha de concretar l'eliminació del límit de velocitat a 80 km/h als accessos de Barcelona, tal i com CiU va prometre durant la campanya electoral. Una decisió, aquesta, que ha merescut el rebuig d'una colla de destacats científics catalans que consideren que la restricció va ser un encert per reduir la contaminació ambiental.

A més d'aquestes qüestions també se n'abordaran d'altres, com ara l'equilibri del territori, les xarxes de comunicacions i transports o les polítiques d'habitatge.

En un altre apartat, el programa analitzarà la reforma de les pensions i les conseqüències que pot tenir per al futur de l'estat del benestar. I també dedicarà uns minuts a parlar del pla de viabilitat financera del govern català, entre altres elements de l'actualitat.

Tot això acompanyats dels analistes habituals del programa que seran: Màrius Carol, cap de comunicació del Grup Godó; Xevi Xirgo, director de l'Avui; Milagros Pérez Oliva, defensora del lector d'El País; Martí Saballs, subdirector d'Expansión; Albert Sáez, subdirector d'El Periódico; i Xavier Bru de Sala, escriptor.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán