Informatiu Balear: Informatiu Balear - 31/12/10 | RTVE Play
Informatiu Balear  Informatiu Balear - 31/12/10

31/12/2010 00:21:33
Informatiu Balear - 31/12/10 Informatiu Balear - 31/12/10
Informatiu Balear - 31/12/10 00:21:33 31/12/2010
Sinopsis

Incidents durant la manifestació independentista de Palma. Un enfrontament entre manifestants i policies nacionals acabà amb dos agents ferits i un ciutadà que no participava en la marxa amb un trau a una cella.

Els metges de Son Espases es queixen de les mancances que diuen que té el nou hospital. Afirmen que té goteres, que manca equipament informàtic i que les urgències no tenen megafonia.

Dia de l'Estendard. Centenars de persones han participat de la festa que rememora l'arribada de Jaume Primer a Mallorca.

Tot preparat a la plaça de Cort per donar la benvinguda a l'any nou amb les campanades d'En Figuera. A molts de pobles han preparat un envelat a la plaça.

El president del Govern, Francesc Antich, reitera en el discurs de Cap d'Any que el 2010 acaba amb símptomes de recuperació econòmica.

A partir de diumenge estarà prohibit fumar a tots els locals públics. Els restauradors creuen que els farà perdre ingressos.

El jutge del Cas Palma Arena decideix imputar l'arquitecte Santiago Calatrava. Haurà de declarar com a autor del projecte de l'òpera de Palma en l'època de Jaume Matas.

Jaume Bauzà deixa la banqueta del Mallorca B per decisió personal. A partir d'ara el tècnic del filial mallorquinista serà Vicente Engonga.

Veurem les millors imatges de l'any de Rafel Nadal, que ha tengut el millor any de la seva carrera esportiva, amb tres gran slam guanyats.

Ficha técnica
Dirigido por
Miquel Ferrà, Sergio Cáceres
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Castellano