59 segons - Programa informatiu a RTVE Play
59 segons  Joan Puigcercós

Polèmiques a can BarçaTot el relacionat amb les últimes polèmiques en la direcció del club, ara que és més campió que mai. Farem connexions amb el...

30/09/2009 01:28:11
Recomendado para todos los públicos
Joan Puigcercós Joan Puigcercós
Joan Puigcercós 01:28:11 30/09/2009
Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

Polèmiques a can Barça

Tot el relacionat amb les últimes polèmiques en la direcció del club, ara que és més campió que mai. Farem connexions amb el Nou Camp, un cop acabat el partit de Champions contra el Dinamo de Kiev, i parlarem amb els nostres analistes sobre l'afer d'espionatge al club.

A més, entrevistem Joan Puigcercós, presedente d'ERC, i li preguntarem sobre el possible suport del seu partit als Pressupostos de l'Estat, el debat de política general al Parlament, la futura sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut, la celebració de consultes sobre la independencia a diversos municipis, la política de pactes a l'ajuntament de Barcelona, etc.

Cap al final del programa, els tertulians analitzaran qüestions com ara: la negociació dels Pressupostos de l'Estat, l'anunciada pujada de l'IVA, la píndola de l'endemà, el rebuig veinal a l'Hotel Vela de Barcelona, el cas Millet, seguiment del judici 'cas finances', etc.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán