L'Informatiu: L'informatiu - 01/05/2014 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu - 01/05/2014

01/05/2014 00:27:37
L'informatiu - 01/05/2014 L'informatiu - 01/05/2014
L'informatiu - 01/05/2014 00:27:37 01/05/2014
Sinopsis

 

Dijous 1 maig 

MANIFESTACIÓ 1 DE MAIG

Els sindicats rebutgen la reforma laboral, les retallades i l'optimisme del govern

Sota el lema "Contra la pobresa laboral i social! Més ocupació, més convenis i més salaris" milers de persones s'han manifestat aquest migdia pel centre de Barcelona per commemorar la festa de l'1 de maig. Comissions i UGT han criticat la reforma laboral, les retallades i el missatge de recuperació econòmica del govern espanyol. A la manifestació hi hem vist representants d'empreses en ple conflicte laboral com Panrico, Alstom o Coca-Cola. 

Assassinat a Sant Adrià

LA VÍCTIMA ÉS EL RAPER MONKEY BLACK

Els Mossos d'Esquadra  busquen als autors de la ferida amb arma blanca que anit va provocar la mort d'un jove dominicà de 28 anys a la porta d'un bar de Sant Adrià del Besos. La víctima és Monkey Black, un conegut cantant de rap. La seva mort ha causat un gran impacte al seu país i a les xarxes

Debat sobre la immersió

PP I C'S DEMANEN QUE ES COMPLEIXI LA LLEI

Esquerra, socialistes i Iniciativa mostren el seu suport al model d'immersió lingüística després de la decisió del Tribunal Superior que obliga a 5 escoles a oferir un 25 per cent de les classes en castellà. PP i Ciutadans critiquen la reacció del govern català i recorden que cal complir les decisions judicials

Partit a partit... i a la final

R. MADRID-AT. MADRID, FINAL DE CHAMPIONS

L'Atlètic de Madrid es desfà del Chelsea per 1 a 3 i es classifica, 40 anys després, per una final de la Copa de Europa. L'últim escull pels de Simeone per assolir el títol serà el Reial Madrid. Per primer cop a la història, dos equips de la mateixa ciutat jugaran la final de la Champions.

Dia de sol i platja

NOVES NORMATIVES PER REGULAR-NE L'ÚS

Platges plenes a l'inici del pont de maig. Molts municipis aprofiten l'arribada del bon temps per aplicar noves normatives. A Cunit no deixen reservar espai a primera línia amb la tovallola i a Cambrils sancionaran els establiments que persegueixin clients pel carrer. 

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán