Vespre a La 2 - 17/03/2017
Vespre a La 2  Vespre a La 2 - 17/03/2017

ETA anuncia el seu pla de desarmament total per al 8 d'abrilEra el 20 d'octubre de 2011. ETA anunciava el cessament definitiu de la...

17/03/2017 00:27:09
Vespre a La 2 - 17/03/2017 Vespre a La 2 - 17/03/2017
Vespre a La 2 - 17/03/2017 00:27:09 17/03/2017
Sinopsis

ETA anuncia el seu pla de desarmament total per al 8 d'abril

Era el 20 d'octubre de 2011. ETA anunciava el cessament definitiu de la violència...gairebé 6 anys després la banda terrorista ha posat data al desarmament definitiu. Serà el 8 d'abril.

La banda terrorista ha de comunicar la localització dels amagatalls amb les armes. Un arsenal, en principi, reduït, i en desús..... després de les últimes operacions policials. El pla s'hauria començat a gestar al desembre, arran de la detenció, a França de cinc intermediaris civils quan intentaven filmar un dipòsit d'armes. Un dels detinguts ha estat l'encarregat d'avançar la notícia a través d'una entrevista a Le Monde. La intenció de la banda terrorista seria accelerar el procés després del rebuig del Govern espanyol a negociar un final dialogat.

La Fiscalia recorrerà la sentència del 9N perquè vol condemna també per prevaricació

La Fiscalia Superior ha decidit recórrer la sentència del judici pel 9N perquè creu que Artur Mas ha de ser condemnat també per prevaricació.Ho fa, diu, per coherència amb la posició de la Fiscalia del Suprem en la causa pel 9N contra l'exconseller i diputat al Congrés Francesc Homs, a qui l'acusa de prevaricació i desobediència. Recordem que dilluns el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya va fer pública la sentència a Mas, Ortega i Rigau i que, finalment, se'ls va condemnar només per desobediència. En el cas de l'ex president, amb una pena de dos anys d'inhabilitació.

Els Mossos immobilitzen i eviten que circuli l'autobús de "Hazte Oír"

El bus transfobic d'hazteoir no ha aconseguit arribar a Barcelona...Els Mossos d'Esquadra l'han immobilitzat en aquest diposit de Castellbisbal que veieu a les imatges. Ara enviaràn les diligències al jutjat de Madrid que porta el cas. S'ha evitat així que entri a la capital catalana, però NO el soroll que ha provocat al seu pas per altres poblacions.

A l'estiu la nova aerolínia "Level"oferirà vols intercontinentals de baix cost des del Prat

Barcelona amplia la seva oferta del vols transoceànics barats. A partir del mes de juny, l'aeroport del Prat comptarà amb una nova companyia de baix cost, Level, que oferirà, d'entrada, 4 vols intercontinentals a Los Angeles, San Francisco, Buenos Aires i Punta Cana.... a partir de 99 aeuros. És la resposta del holding IAG, que engloba Vueling i Iberia i altres companyies, a l'oferta en el mateix sentit de la companyia Norvegian.

Ficha técnica
Dirigido por
Carles Bassoles i Quim Guzmán
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán