Motocicletes, turismes i cotxes de Fòrmula 1 han estat els protagonistes de la muntanya de Montjuïc al llarg del segle XX. Avui a Moments, revivim...

Circuit de Montjuïc 00:11:59 10/02/2013
Sinopsis

Motocicletes, turismes i cotxes de Fòrmula 1 han estat els protagonistes de la muntanya de Montjuïc al llarg del segle XX. Avui a Moments, revivim l'esperit competitiu d'aquest parc de Barcelona.

Per fer-ho hem assistit al Barcelona Montjuïc Revival i hem parlat amb l'Àlex Romaní, l'organitzador de l'esdeveniment, que ens explicarà les característiques i les dificultats de coordinar un acte d'aquest tipus.

Hem recuperat les imatges de l'accident mortal que va tenir lloc l'any 1975 a la cursa de Fòrmula 1, i que va suposar la fi dels grans premis d'aquests cotxes a Montjuïc. Jochen Mass, el pilot que va guanyar aquella cursa, ens recordarà aquell moment.

També farem un breu recorregut per la història del circuit de la mà de l' historiador Àlex Vergés. Ens comentarà els orígens i les diferents competicions que tenien lloc a la muntanya.

I és que avui a Moments, la velocitat serà la protagonista del dia.