Memòries de la Tele -  "Más allá del deporte"
Memòries de la tele  "Más allá del deporte"

"Memòries de la tele" ha aconseguit recuperar un documental, premiat internacionalment, de fa trenta-cinc anys. Es tracta de "Más allá del...

27/04/2011 00:28:22
"Más allá del deporte" "Más allá del deporte"
"Más allá del deporte" 00:28:22 27/04/2011
Sinopsis

"Memòries de la tele" ha aconseguit recuperar un documental, premiat internacionalment, de fa trenta-cinc anys. Es tracta de "Más allá del deporte", del qual en parla Josep M. Casanovas, el conegut periodista esportiu fundador del diari Sport, que en va ser guionista i director.

El documental mostra professions de risc en les quals la forma física i, per tant l'esport, és fonamental. És el cas dels pilots militars de caces, els bombers, els especialistes de cinema o els grups de rescat i salvament.

"Más allá del deporte" va fer un gran desplegament de mitjans i d'imaginació, que va permetre obtenir imatges espectaculars per l'època. Destaca també el primer part que va aparèixer a TVE, símbol del primer gran esforç físic per què passa una persona. El muntatge musical és també molt notable.

A la secció Memòries del Carrer, Raül Díaz visita Olesa de Montserrat per parlar amb els seus veïns dels animals de companyia de la tele.

I a la Butaca els veïns de Solsona ajudaran a presentar el programa.

Ficha técnica
Dirigido por
Nicolás Albéndiz
Idiomas
Catalán