L'Informatiu: L'informatiu vespre - 25/06/2012 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 25/06/2012

25/06/2012 00:28:48
L'informatiu vespre - 25/06/2012 L'informatiu vespre - 25/06/2012
L'informatiu vespre - 25/06/2012 00:28:48 25/06/2012
Sinopsis

El resultat de l'examen, on s'ha instal.lar Eurovegas, queda... per al setembre. Aixì ho ha explicar aquesta tarda el director executiu de las Vegas Sands. Ho ha fet després que aquest matí la plana major del magnat Sheldon Adelson s'hagi desplaçat a Barcelona. Els homes d'Adelson han visitat els terrenys del parc agrari del Llobregat que ofereix la Generalitat. De moment, però, no hi ha desició sobre si Eurovegas va a Barcelona o Madrid. Es més, els magnats del joc han explicat que encara no tenen resolt el tema del finançament per construir el complex lúdic.

Espanya ha enviat ja a Brusel.les la carta demanant oficialment el rescat per la banca espanyola. A Madrid aquest matí, davant els empresaris de la CEOE, Mariano Rajoy anuncia que encara hi ha d'haver noves mesures difícils.

Moltes protestes, i algunes persones que s'han negat a pagar, en el primer dia laborable després de l'entrada en vigor de l'euro per recepte. A partir de l'ú de juliol, les farmàcies catalanes hauran d'aplicar també el copagament dels medicaments en funció de la renda dels usuaris.

La conselleria d'Interior anuncia que a partir de l'ú de juliol posen en marxa un plà d'increment de la vigilància i control a les carreteres. La mesura es deguda a l'increment de víctimes mortals des que va començar l'any.

El futbol espanyol està consternat per la mort de Miki Roqué. Amics, companys i directius han començat a visitar aquesta tarda la capella ardent a Tremp per donar el condol a la família del jugador del Betis. Roqué va morir ahir als 23 anys a la clínica Dexeus com a consequència d'un càncer d'ossos.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán