L'Informatiu: L'informatiu vespre - 24/02/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 24/02/12

24/02/2012 00:28:44
L'informatiu vespre - 24/02/12 L'informatiu vespre - 24/02/12
L'informatiu vespre - 24/02/12 00:28:44 24/02/2012
Sinopsis

Els ajuntaments tenen temps fins al 15 de març per enviar a Hisenda les factures pendents amb els proveïdors. És un dels requisits que els posa el govern perquè l'Estat avali aquests pagaments. Volen conèixer l'abast del deute de les administracions públiques, com a primer pas per establir un mecanisme per fer front al deute amb pimes i autònoms. Un deute que podria voltar els 50 mil milions d'euros.

El PSOE portarà la reforma laboral al Tribunal Constitucional si no es modifica durant el tràmit parlamentari. Els socialistes consideren que molts aspectes de la nova normativa vulneren la Constitució, com ara la possibilitat d'abaixar el sou als treballadors o acomiadar-los lliurement durant el període de prova d'1 any.

Els treballadors d'autobusos de TMB mantenen la convocatòria de vaga per la setmana vinent. S'han aixecat de la taula de negociació després de conèixer l'última proposta de l'empresa. Els del metro voten entre avui i demà si accepten una proposta semblant. En funció dels resultats, els serveis mínims seran d'entre un 50 i un 65 % en hora punta.

Eurovegas, el projecte per construir un complex turístic d'oci i joc a Catalunya, continua generant confrontació. El ple de l'Ajuntament de Barcelona ha rebutjat una proposició del PSC contra el projecte. D'altra banda, Foment del Treball s'hi mostra favorable, mentre els sindicats s'hi oposen rotundament.

Continua la incertesa sobre on es jugarà la final de la Copa del rei. De moment l'Athlètic de Bilbao nega haver accedit a jugar-la al Calderón... Precisament l'estadi on diumenge el Barça buscarà continuar somiant amb el títol de Lliga davant l'Atlètic de Madrid.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán