L'Informatiu: L'informatiu vespre - 23/04/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 23/04/12

23/04/2012 00:59:04
L'informatiu vespre - 23/04/12 L'informatiu vespre - 23/04/12
L'informatiu vespre - 23/04/12 00:59:04 23/04/2012
Sinopsis

Als carrers de Catalunya, per unes hores, la crisi ha deixat d'existir. Milers de persones compren roses i llibres tot celebrant una de les diades més nostres, més nostrades i oblidant, per un dia, que avui s'ha confirmat que Espanya ha entrat en recessió, és a dir, que l'economia no creix. Els passejos plens de flors a totes les ciutats i les llibreries d'arreu han acaparat, per sobre d'altres notícies, tota l'atenció, i amb molt d'èxit. De roses, per exemple, esperen arribar a una xifra de vendes de 7 milions.

Les novetats tecnològiques contrasten amb les llibreries centenàries de Barcelona, que són cada cop més minoritàries. En queden molt poques que puguin presumir d'haver viscut més d'un segle de vida i en una data com la d'avui agafen impuls per continuar envellint amb orgull entre els nous establiments de la ciutat.

Artur Mas anuncia que la Generalitat haurà de fer noves retallades després que el govern central no ha pagat els diners compromesos amb Catalunya. El Presient de la Generalitat adverteix que convocarà eleccions anticipades si l'Estat intervé l'autonomia catalana.

El Barça es juga demà el pas a la final de la Lliga de Campions que es disputarà el 19 de maig a Munic. Els blaugrana han de remuntar l'un a zero del partit d'anada contra un Chelsea que es preveu ultradefensiu.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán