L'Informatiu: L'informatiu migdia - 29/06/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 29/06/12

29/06/2012 00:25:39
L'informatiu migdia - 29/06/12 L'informatiu migdia - 29/06/12
L'informatiu migdia - 29/06/12 00:25:39 29/06/2012
Sinopsis

Safisfacció del Govern espanyol per l'acord assolit ahir a la cimera europea. Desprès de 15 hores de reunió, els presidents espanyol i italià, amb el suport de França, aconsegueixen que els fons europeus vagin directament als bancs amb problemes, sense passar pels estats. D'aquesta manera no augmentarà el dèficit públic. El banc Central Europeu vigilarà d'aprop que es compleixin les condcions.

Les farmàcies catalanes no començaran a cobrar el nou copagament dels medicaments en funció de la renda fins l'agost com a mínim. Els problemes informàtics han obligat el govern català a prendre aquesta decisió, tal i com reclamava la patronal de farmàcia. L'import que s'hagi deixat de pagar el juliol, s'haurà d'abonar igualment els mesos següents.

45 dotacions terrestres i 8 d'aèries continuen treballant en l'extinció de l'incendi de Cabacés, al Priorat que està en fase de control. Tot i això les altes temperatures dificulten la seva extinció definitiva. De moment ja han cremat 120 hectàrees. Interior preveu que l'onada de calor acabi demà.

Itàlia serà la rival d'Espanya a la final de l'Eurocopa. L'equip va superar anit Alemanya per 2 a 1 amb una nova aposta pel futbol d'atac. Balotelli va avançar els italians amb dos gols a la primera part i només a l'últim minut Ozil va salvar l'honor alemany.

És l'arc neolític més antic trobat a Europa. I estava a l'assentament de Draga a pocs metres de l'estany de Banyoles. Fet de fusta de teix és el primer d'aquesta època que es troba sencer i amb unes excel·lents condicions de conservació. Després us es donem més detalls.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán