L'Informatiu: L'informatiu migdia - 28/11/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 28/11/11

28/11/2011 00:25:54
L'informatiu migdia - 28/11/11 L'informatiu migdia - 28/11/11
L'informatiu migdia - 28/11/11 00:25:54 28/11/2011
Sinopsis

Els metges de capçalera assumiran algunes de les consultes que fins ara es derivaven als especialistes com ara problemes reumatològics, dermatològics i d'o-to-rri-no-larin-gologia comuns. Ho faran amb l'ajut de guies clíniques pactades i consultes amb els especialistes. Així ho preveu el Pla de Salut per als propers 4 anys que avui ha presentat el conseller de salut. Una mesura que permetrà escurçar les llistes d'espera per a especialitats.

El Govern català es planteja convocar una consulta popular si el futur govern del Partit Popular NO accepta negociar el pacte fiscal. El govern de CIU reconeix que l'aritmética al congrès dels diputats NO l'afavoreix, però compta amb la majoria de la força social de Catalunya. El PP català ja li ha contestat que el pacte fiscal no és una prioritat i que ara cal esforçar-se per sortir de la crisi.

Arrenca a Durban la Cimera de la ONU contra el canvi climàtic. L'Objectiu: renovar el protocol de Kioto que expira l'any vinent, i que els països més contaminants es comprometin a reduir les emissions de CO2. Una mesura que ja apliquen de forma voluntària i sense contraprestació econòmica una vintena d'empreses catalanes.

Fèlix Millet i Jordi Montull tornen a declarar davant els jutge com a imputats en aquest cas per un presumpte frau de gairebé 700.000 eurUs en les deduccions de l'IVA durant el 2007, quan encara entaven al capdavant del Palau de la Música. Montull ha culpat hisenda de cometre un error en tornar-los els diners dues vegades. Millet ha negat les acusacions.

El Barça fa pinya per superar una situació inèdita amb Guardiola a la banqueta i remuntar els 6 punts de desventatge respecte del Reial Madrid. Els blaugrana fallen fora de casa i volen canviar la dinàmica al clàssic del Bernabéu. La bona notícia és que Tito Vilanova ja té l'alta hospitalària.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán