L'Informatiu: L'informatiu migdia - 23/09/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 23/09/11

23/09/2011 00:25:25
L'informatiu migdia - 23/09/11 L'informatiu migdia - 23/09/11
L'informatiu migdia - 23/09/11 00:25:25 23/09/2011
Sinopsis

El conseller de Salut Boí Ruiz confia en arribar a un acord perquè els metges de L'Hospital de la Vall d'Hebron no facin vaga indefinida de tres dies a la setmana a partir de l'octubre. Ho va dir anit al programa "59 segons" on va anunciar que ampliarà de 30 a 60 dies els terminis de pagament a les farmàcies. El col.legi de farmacèutics diu que això els debilitarà encara més i ja busquen noves alternatives de finançament.

Associacions d'afectats per la Síndrome de Sensibilitat Química Múltiple, fibromiàlgia i fatiga crònia demandaran la Seguretat Social perquè, segons que diuen, no reben l'assistència sanitària que necessiten. A més defineixen com un "autèntic calvari judicial" el procés que han de seguir perquè se'ls hi reconeguin les pensions.

José Tomas, Juan Mora i el català Serafín Marín posaran diumenge el punt final a 100 anys d'història de la Monumental de Barcelona, única plaça catalana on encara es fan curses de braus. I ho fan amb les entrades exhaurides. El parlament va prohibir les corrides ara fa un any arran d'una iniciativa legislativa popular

Tarragona viu, aquests dies, la seva Festa Major. Entre els actes més destacats de la jornada? L'actuació castellera de les 4 colles locals.

L'Espanyol aconsegueix la segona victòria de la temporada gràcies a Pandiani. El davanter uruguaià va sentenciar el Getafe amb un gol al minut 92. Mentrestant, al Barça, Afellay estarà 6 mesos de baixa perquè a l'entrenament d'ahir es va trencar el lligament creuat del genoll esquerre.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán