L'Informatiu: L'informatiu migdia - 19/10/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 19/10/12

19/10/2012 00:19:42
L'informatiu migdia - 19/10/12 L'informatiu migdia - 19/10/12
L'informatiu migdia - 19/10/12 00:19:42 19/10/2012
Sinopsis

Els Mossos recuperen a Blanes el cos sense vida d'una turista arrossegada per una onada a Lloret de Mar quan passejava per la platja. A Roses els equips de rescant continuen buscant un jove francès d'entre 20 i 30 anys que anit va sortir a pescar. I no es descarta un tercer desaparegut a l'Escala. Protecció civil ha activat l'alerta per mala mar i fort vent amb onades que poden superar els 2 metres i mig a la costa. També està activat el pla inuncat en fase d'alerta per pluges abundants.

Tots els partits de l'oposició presenten esmenes a la totalitat als pressupostos de l'estat que es comencen a debatre dimarts. CiU diu que els comptes no donen cap esperança i acusa el govern de manca de diàleg. Coïncideix amb Esquerra i Inciativa que no serviran per reactivar l'economia ni crear ocupació.

Més del 90% de les dones a les quals extirpen el pit per un càncer podrien sortir del quiròfan amb la mama reconstruïda. És el que demanen oncòlegs i cirugians perquè, a més d'ajudar psicològicament la pacient , la ferida es cura millor. Ara aquesta intervenció integral només es fa en un 15% dels casos.

El Barça torna demà a la lliga al camp del Deportivo sense Piqué, que continua lesionat. L'única novetat a la convocatòria és Jonathan Dos Santos, que hi entra per primer cop aquesta temporada. Tito Vilanova li ha recordat a Mourinho que el Barça és campió del món i de la Copa del Rei.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán