L'Informatiu: L'Informatiu migdia - 18/03/13 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu migdia - 18/03/13

18/03/2013 00:24:59
L'Informatiu migdia - 18/03/13 L'Informatiu migdia - 18/03/13
L'Informatiu migdia - 18/03/13 00:24:59 18/03/2013
Sinopsis

La nostra economia no té perquè viure una situació similar a la de Xipre. Tant el govern català com diversos economistes asseguren que, tot i la crisi, la realitat és molt diferent. Per tant, no sembla possible un impost sobre els estalvis... Una situació que ha portat una mena de "corralito" al país, que fa que els xipriotes no tinguin accés a tots els seus diners. Ara bé, la mesura ha fet pujar la prima de risc i ha fet caure la borsa.

El conseller Homs diu que aquesta decisió ha de ser una eina de pressió política a l'executiu espanyol perquè fle-xi-bilitzi l'objectiu de dèficit. En tot cas, adverteix que amb un objectiu o un altre les retallades seran importants.

Alicia Sánchez-Camacho i l'ex parella de Jordi Pujol Ferrusola compareixen davant del jutge. Reconeixen les seves veus a la gravació de la conversa que van mantenir al restaurant La Camarga que hauria enregistrat Método 3.

És una de les primeres pacients a qui s'ha aplicat la termo-plàstia bronquial. Una nova tècnica que millora els símptomes dels asmàtics greus. Consisteix en aplicar escalfor en l'interior dels bronquis. L'Hospital Sant Pau és pioner en aquest tractament a Espanya.

El Barça manté l'avantatge al capdavant de la lliga després de guanyar el Rayo Vallecano per 3 a 1 gràcies a la parella Messi-Villa. L'asturià va obrir el marcador a passada de l'argentí i el 10 blaugrana va fer els altres dos gols a passada de Villa. Messi suma ja 42 dianes i 18 jornades seguides marcant.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán