L'Informatiu: L'informatiu migdia - 16/04/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 16/04/12

16/04/2012 00:25:44
L'informatiu migdia - 16/04/12 L'informatiu migdia - 16/04/12
L'informatiu migdia - 16/04/12 00:25:44 16/04/2012
Sinopsis

El Ministre d'Educació explica a les Comunitats Autònomes el seu pla per estalviar 3mil milions d'euros... Damunt la taula, la proposta d'augmentar el nombre d'alumnes per classe, pujar les taxes universitaries o augmentar les hores de classe dels professors. Són mesures, però, que haurien d'aplicar les Comunitats perquè més del 80% de les competències estan transferides. Per les comunitats del PP les propostes són de màxims i no obliguen les comunitats.

La Reina Sofia visita aquest migdia el Rei Joan Carles a l'Hospital on es recupera de l'operació de maluc que li van fer dissabte. L'últim comunicat mèdic diu que l'evolució és molt positiva i la seva mobilitat garebé completa. PP i PSOE defugen polemitzar sobre les circunstamcies de l'accident, mentre que CiU qualifica d'error el viatge del Rei.

Un dels processats en el judici, que ha començat avui a Barcelona, contra la denominada "Banda del port" implica guàrdies civils i policies en el robatori de 400 quilograms de cocaïna. Nou agents s'asseuen al banc dels acusats juntament amb delinqüents habituals i confidents policials. El fiscal demana penes que van fins als 39 anys de presó.

Ràdio Nacional entrega avui els Premis Sant Jordi de Cinematografia, uns guardons que arriben a la cinquanta-sisena edició.

El Barça afronta una setmana decisiva en la què es juga gairebé totes les opcions a la Champions i la Lliga. Dimecres els de Guardiola visiten el Chelsea a l'anada de les semifinals de la Lliga de Campions i, dissabte, reben al Madrid al Camp Nou en un clàssic convertit en final de la Lliga.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán