L'Informatiu: L'informatiu migdia - 16/02/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 16/02/12

16/02/2012 00:25:41
L'informatiu migdia - 16/02/12 L'informatiu migdia - 16/02/12
L'informatiu migdia - 16/02/12 00:25:41 16/02/2012
Sinopsis

Plantada dels treballadors de TMB a la direcció . Els treballadors han suspès les dues reunions previstes avui perquè no hi havia cap representant de la Generalitat. Es tractava d'un intent més de desencallar la vaga de metro i autobusos convocada durant el congrés mundial de telefonia mòbil. L'Ajuntament de Barcelona, els organitzadors del congres i els hotelers pressionen per desconvocar una aturada que temen que podria perjudicar greument la ciutat.

L'economia espanyola va DE-CRÈIXER un 0,3% l'últim trimestre de l'any passat i la catalana va retrocedir encara una dècima més, fins el 0,4%. El Ministre d'Ecomonia assegura que la situació continurà empitjorant, el que ens situa a un pas de la recessió econòmica. A Catalunya la previsió obligarà a ajustar els pressupostos.

CCOO i UGT convoquen concentracions a 150 ajuntaments catalans contra la reforma laboral. Creuen que la reforma es pot aturar i, per això, demanen als consistoris que aprovin mocions en contra. L'objectiu és informar els treballadors de cara a les manifestacions de diumenge.

És l'última moda en cosmètica pel tractament de la caiguda i enfortiment del cabell. Es tracta del xampú per a cavalls, que vola de les botigues d'animals per al consum humà. Organitzacions de consumidors i dermatòlegs diuen, però, que es un xampú com qualsevol altre.

El portaveu del Barça, Toni Freixa, ha insistit avui que la prioritat del club blaugrana i de l'Ahtletic de Bilbao és jugar la final de Copa al Santiago Bernabéu. Els dos clubs esperen la resposta de la Federació i asseguren no tenir constància de que s'hagin de fer obres a l'Estadi madridista.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán