L'Informatiu: L'informatiu migdia - 15/06/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 15/06/12

15/06/2012 00:25:43
L'informatiu migdia - 15/06/12 L'informatiu migdia - 15/06/12
L'informatiu migdia - 15/06/12 00:25:43 15/06/2012
Sinopsis

Una de les víctimes de l'atemptat d'Hipercor, Roberto Manrique, s'entrevista a la presó amb Rafael Caride Simon, l'etarra condemnat per haver activat el comandament que va fer explotar el cotxe-bomba. A la sortida, Manrique ha dit que li ha fet preguntes en nom de moltes de les altres víctimes. Dimarts es compleixen 25 anys de l'atemptat més sagnant d'ETA a Catalunya. Va fer 21 morts i 45 ferits.

El vicepresident de la Comissío Europea, Joaquin Almunia, insisteix que pot ser convenient liquidar algun dels bancs que han estat nacionalitzats desprès d'entrevistar-se amb Mariano Rajoy, i assegura que no s'ha parlat de dimissió. El portaveu parlamentari del PP li demana lleialtat.

Els mossos d'Esquadra busquen un camioner per l'atropellament mortal d'un ciclista aquesta matinada a la N-340 al seu pas pel Vendrell. La policia investiga les causes de l'accident i no descarta cap hipòtesi fins i tot que el conductor no s'hagi adonat de l'atropellament. La víctima ,de mitjana edat, anava indocumentada.

Durant 40 anys aquest espai va estar ocupat pels 400 edificis que formaven el club de vacances Mediterranée. És el paratge de Tudela, al Cap de Creus, una de les zones més valuoses de la costa mediterrània. L'Estat el va comprar l'estiu passat i juntament amb la Generalitat l'han restaurat. Es pot visitar des d'avui.

Tito Vilanova ha estat presentat aquest migdia com a nou entrenador del Barça. Ha signat contracte per a les dues pròximes temporades i en la seva posada de llarg ha dit que es veu capacitat per assumir el repte de succeïr Pep Guardiola.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán