L'Informatiu: L'informatiu migdia - 11/06/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 11/06/12

11/06/2012 00:25:49
L'informatiu migdia - 11/06/12 L'informatiu migdia - 11/06/12
L'informatiu migdia - 11/06/12 00:25:49 11/06/2012
Sinopsis

Els bancs que demanin els prèctecs de la Unió Europea seran inspeccionats pels tècnics de la Comissió, del Banc Central Europeu i el Fons Monetari Internacional.Ho ha explicat a TVE, Amadeu Altafaj, portaveu econòmic de la Comissió Europea. Altafaj també ha donat més detalls sobre les condicions per tornar els crèdits de fins a 100mil milions: l' interès que es pagarà serà d'entre el 3 i el 4%. Mentre, la borsa ha obert a l'alça i l'Ibex-35 puja prop d'un 3%.

Artur Mas rep els líders de CCOO i UGT. Govern i sindicats coincidexen en que cal recuperar el diàleg social i es mostren preocupats pel cost del que tots concideixen a anomenar "rescat" dels bancs. Els sindicats creuen que encara arribaran menys crèdits a empreses i particulars i asseguren que es perdran 35mil llocs del treball al sector.

Científics catalans identifiquen els 4 gens que predisposen a patir la majoria dels casos de migranya. Per primera vegada el treball confirma l'origen genètic d'aquesta dolència que afecta el 12% de la població, sobretot dones.

La matrícula per Educació Infantil, Primària i el primer curs de Secundària es pot formalitzar des d'avui i fins divendres... La principal novetat del curs vinent és que hi haurà menys línies, per la baixada de natalitat, el retorn de molts immigrants als seus països i l'augment del nombre d'alumnes per aula.

La selecció espanyola dóna per bo l'empat a 1 davant Itàlia al debeut a l'Eurocopa... DI NATALE va avançar els italians però els de DEL BOSQUE es van refer amb un gol de CESC que, ahir, jugava de davanter... El líder del grup és CROÀCIA, que va superar IRLANDA per 3 a 1.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán