L'Informatiu: L'informatiu migdia - 10/03/2014 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 10/03/2014

10/03/2014 00:26:41
L'informatiu migdia - 10/03/2014 L'informatiu migdia - 10/03/2014
L'informatiu migdia - 10/03/2014 00:26:41 10/03/2014
Sinopsis

 

  

JUDICI HOTEL DEL PALAU

Fèlix Millet es nega a declarar al·legant que "no és ell"

Fèlix Millet no ha volgut declarar en la primera sessió del judici pel cas de l'Hotel del palau. Millet, que fa uns dies es va sotmetre a una operació de fèmur,  ha al·legat que està mentalment tocat a causa dels medicaments que pren. L'expresident del palau de la Música sí que ha contestat a les preguntes del seu advocat, i ha negat haver pressionat cap polític ni demanat o cobrat diners del constructor de l'hotel.

Crim de la Sagrada Família

L'ACUSAT MANTÉ QUE ÉS INNOCENT

És el presumpte autor del conegut com triple crim de la sagrada família. L'acusen d'haver matat una noia de 16 anys i els seus avis, al gener de 2012. La fiscalia li demana 81 anys de presó. Ell assegura que és innocent i culpa la tieta de la noia del crim.

Primàries del PSC a Barcelona

COLLBONI ANUNCIA QUE DEIXA L'ESCÓ

Arrenca la campanya per les primàries del PSC que han de decidir qui és el candidat a l'alcaldia de Barcelona. Els cinc candidats han participat en un debat a la ràdio el mateix dia que un d'ells, Jaume Collboni, ha anunciat que deixa el seu escó al Parlament. 

Energia eòlica a Catalunya

ÉS LA SETENA AUTONOMIA EN POTÈNCIA

Espanya rebrà aquesta setmana un premi europeu per l'ús d'energia eòlica, un sector molt important a Catalunya, que aquesta setmana celebra el congrés a Barcelona. La indústria es queixa que la reforma energètica que planteja el govern espanyol els posa en perill. 

Cal una reacció

UN BARÇA TOCAT REP DIMECRES EL CITY

El Barça està obligat a reaccionar dimecres davant del Manchester City si vol seguir aspirant a guanyar la Champions. Desprès de la desfeta a Valladolid, ja està a 4 punts del Madrid a la Lliga...  

L'equip de Martino necessita recuperar el seu esperit davant d'un City que també ve de ser eliminat de la Copa anglesa.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán