L'Informatiu: L'informatiu migdia - 07/03/2014 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 07/03/2014

07/03/2014 00:27:18
L'informatiu migdia - 07/03/2014 L'informatiu migdia - 07/03/2014
L'informatiu migdia - 07/03/2014 00:27:18 07/03/2014
Sinopsis

  

MAS NO LLENÇA LA TOVALLOLA

Creu que encara és possible que l'estat autoritzi la consulta

Artur Mas no ha volgut entrar en la polèmica d'aquesta setmana amb el president extremeny, però  ha dit textualment que "la ignorància és molt atrevida". El president de la Generalitat assegura estar obert al diàleg amb el Govern espanyol, però sense renunciar a parlar de la consulta...Sobre la possibilitat de celebrar-la amb el vist-i-plau de l'estat, creu que no tot està perdut. A les forces sobiranistes els ha demanat donar una imatge de consens.

Dia internacional de la dona

ENCARA HI HA DIFERÈNCIES SALARIALS

Nombrosos actes al carrer i a les institucions comencen a celebrar el Dia Internacional de la Dona. Com cada vuit de març, recorden que la igualtat encara és molt lluny. Per exemple: les dones guanyen un 30% menys de mitjana per fer la mateixa feina que els homes i concentren la majoria de contractes en precari. 

Denúncia contra 9 mossos

HEM SENTIT EL TESTIMONI DELS DENUNCIANTS

I avui sentirem el testimoni de dues de les quatre persones que han denunciat agressions i vexacions per part de nou agents dels mossos d'esquadra de la comissaria de les Corts. Els agents han de comparèixer davant el jutge la setmana que ve. 

Els perills de les xarxes socials

ENSENYAR ELS PARES A PROTEGIR ELS FILLS

La meitat dels pares d'adolescents estan preocupats pels continguts que els seus fills publiquen a Internet i 8 de cada 10 creu que no l'utilitza de forma segura. La Fundació Pere Tarrés i Facebook porten als mercats de Barcelona una iniciativa que explica les eines que permeten bloquejar  i denunciar continguts inapropiats.

Lideratge en joc a Valladolid

EL BARÇA VIATJA SENSE PUYOL, SONG NI ALBA

 El Barça viatja aquesta tarda a Valladolid on demà buscarà una victòria que li doni el lideratge provisional de la Lliga. Piqué és la novetat d'una convocatòria on no hi ha Puyol, Song i Jordi Alba per decisió tècnica ni  Pinto per lesió.

TVE ALS PREMIS ZAPPING

Premis per Masterchef, Días de cine i Michelle Jenner per Isabel

El show d'aquesta casa ha aconseguit el premi Zapping a millor programa d'entreteniment, que comparteix amb "Oh Happy day" de Televisió de catalunya... Els guardons es van lliurar ahir en una gala....Els telespectadors també han reconegut el veterà "Dias de cine" de La 2 com a millor programa d'actualitat informativa i Michelle Jener, com a millor actriu pel seu paper a "Isabel"...

FESTIVAL DE CAP ROIG

Elton John i Barbara Hendricks, entre d'altres artistes convidats

El cantant britànic va haver d'anul.lar l'actuació en aquest mateix certamen l'any passat, i avui hem sabut que encapçalarà el cartell, on hi ha estrelles internacionals, com ara la soprano Barbara Hendricks, Pet Shop Boys o James Blunt...També hi actuaran Els Pets o Luz Casal. El festival se celebrarà a Calella de Palafrugell entre el 4 de juliol i el 15 d'agost. 

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán