L'Informatiu: L'informatiu migdia - 06/06/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 06/06/12

06/06/2012 00:26:36
L'informatiu migdia - 06/06/12 L'informatiu migdia - 06/06/12
L'informatiu migdia - 06/06/12 00:26:36 06/06/2012
Sinopsis

Els presidents de Catalunya, la Comunitat Valenciana, Balears i Múrcia participen plegats en una jornada a Barcelona per donar suport al Corredor Mediterrani. El secretari d'estat d'infraestructures assegura que el Govern central fa una aposta decidia per aquesta xarxa; l'endemà que la Ministra de Foment assegurés, també a Barcelona, que els pressupostos de l'any vinent inclouran una partida per finançar-lo.

El 80% de les persones que demanen ajuda a Càrites per primera vegada no treballen ni tan sols EN l'economia sumergida. És una de les conclusions de la memòria anual de l'associació benèfica que alerta de les cares de la nova pobresa. L'any passat 40.000 persones van rebre algun tipus d'ajuda d'aquesta entitat.

La policia desarticula una de les més importants xarxes dedicades a introduir articles falsificats a Espanya. Hi ha 27 detinguts i s'han intervingut més de 200mil articles. La majoria iphones, tablets, ordinadors i rellotges. El líder del grup dirigia les importacions desde casa seva a Castelldefels a traves d'empreses pantalla i testaferros.

La Generalitat exigeix per via judicial accedir a la finca privada de Palamós on hi ha un claustre romànic. Vol determinar si forma part del patrimoni cultural. Els actuals propietaris però ho impedeixen. El conjunt artístic es va col.locar peça a peça a finals dels anys 50. Un professor el va descobrir després de veure una foto en una revista de decoració.

BARÇA REGAL i REIAL MADRID comencen, aquesta nit al Palau Blaugrana, el duel per fer-se amb la Lliga ACB. Es preveu que sigui una final molt igualada tot i que els de Xavi Pasqual compten amb el lleuger avantatge de tenir el factor pista a favor. Teledeporte i La 1 oferiran tota la final.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán