L'Informatiu: L'Informatiu migdia - 05/02/13 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu migdia - 05/02/13

05/02/2013 00:25:16
L'Informatiu migdia - 05/02/13 L'Informatiu migdia - 05/02/13
L'Informatiu migdia - 05/02/13 00:25:16 05/02/2013
Sinopsis

A un dia de la cimera convocada per Mas, comença el tràmit de la llei de transparència. MESURES ANTICORRUPCIÓ

El Parlament dona el primer pas per elaborar les lleis de transparencia i electoral, pendents des de l'anterior legislatura.

En ple debat sobre com millorar la lluita contra la corrupció, la presidenta de la cambra, Nuria de Gispert, reunirà dijous als líders dels grups parlamentaris per explicar-los les conclusions de la cimera anticorrupció de demà, convocada pel President Mas.

El Cercle demana diàleg. APOSTA PER REVISAR EL MODEL TERRITORIAL

El Cercle d'Economia demana diàleg entre el govern central i el català per plantejar la revisió del model autonòmic. De fet, considera inacceptable la manca de comunicació entre les dues parts des de les últimes eleccions i critica que Esquerra Republicana no hagi entrat al govern perquè consideren que genera inestabilitat.

Retinopatia diabètica. ASSAGEN TRACTAR-LA AMB UN COL·LIRI

La Vall d'Hebron lidera un assaig clínic per tractar la retinopatia diabètica amb un coliri. Ara la malaltia, que afecta un 30% de les persones diabètiques, es tracta amb tècniques molt invasives i doloroses. Uns 150.000 catalans la pateixen i és la principal causa de cegesa entre la població activa.

Arriba la festa del bàsquet. BARÇA-MADRID, DIJOUS A LES 19H PER LA 1

El Barça de bàsquet ultima la preparació per a la Copa del Rei de Vitòria. Els blaugrana debuten demà passat contra el Reial Madrid en un partit que podreu veure a les 7 de la tarda per La 1. Juan Carlos Navarro treballa a contrarrellotge per recuperar-se d'una lesió muscular a la cama dreta.

Gasol, 5 anys als Lakers. RECONEIX QUE NO TÉ FEELING AMB EL TÈCNIC

Pau Gasol compleix avui 5 anys amb els Lakers, però NO viu precisament el millor moment a l'equip. Suplent en alguns partits, el pivot de Sant Boi ha confessat a Televisió Espanyola que no té gaire feeling amb l'entrenador Mike D'Antoni

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán