L'Informatiu: L'informatiu migdia - 04/05/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 04/05/12

04/05/2012 00:26:14
L'informatiu migdia - 04/05/12 L'informatiu migdia - 04/05/12
L'informatiu migdia - 04/05/12 00:26:14 04/05/2012
Sinopsis

Els contractes temporals de setmana santa han donat un respir a les llistes d'aturats dels serveis d'ocupació. A catalunya, a l'abril, l'atur ha baixat de més de 2.500 persones, una xifra quatre vegades inferior a la del mateix mes de l'any passat. És el segon mes consecutiu de descens... mentre que al conjunt de l'estat baixa per primer vegada en 8 mesos.

El Consell Assessor per a la reactivació econòmica i el creixement condiciona el Pacte Fiscal a que Catalunya surti de la LOFCA, el règim de finançament comú de les autonomies... Així li han fet saber, aquest migdia, al president de la Generalitat a qui li han entregat el seu informe al respecte.

Declara als jutjats de Terrassa l'imam acusat d'incitar a la violència contra les dones en dos dels seus sermons.. Abdeslam LA-O-USI ha rebutjat qualsevol incitació a la violència i ha dit que les seves paraules s'han tret de context. És la primera vegada que dona explicacions perquè abans s'havia negat a fer-ho davant els mossos

Hisenda tomba els plans d'ajust d'alguns ajuntaments catalans entre els quals el de Cunit, al Baix Penedès, i el d'Anglès, a la Selva... Els demana fer "més sacrificis" per poder accedir al crèdit que necessiten per pagar als proveïdors. Els alcaldes dels dos municipis anuncien ajustaments dràstics i diuen que el cost social serà alt.

El Barça i l'Espanyol s'enfronten demà en un derbi en què cap dels 2 s'hi juga res... Els blaugrana, però, volen que Guardiola tingui un gran comiat del Camp Nou i ajudar a Messi en la lluita pel pitxitxi. Els blanc-i-blaus, donar una alegria a l'afició després d'haver dit adéu a Europa.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán