L'Informatiu: L'informatiu migdia - 02/11/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 02/11/11

02/11/2011 00:25:43
L'informatiu migdia - 02/11/11 L'informatiu migdia - 02/11/11
L'informatiu migdia - 02/11/11 00:25:43 02/11/2011
Sinopsis

El president de la generalitat es compromet a col·laborar amb un possible govern del Partit Popular, sempre i quan respecti els interessos de Catalunya. Ho ha dit en l'última sessió de control abans de les eleccions generals, en la que els socialistes han qualificat d'apagada sanitària la reducció de serveis de dilluns als hospitals.

Metges de l'Hospital de la Vall d'Hebron operen amb èxit un fetus de 24 setmanes que patia d'espina bífida utilitzant, per primera vegada al món, un pegat de colàgen i elastina. La nena, que ara té 5 mesos, podrà caminar i tindrà menys seqüel.les neuronals provocades per aquesta malformació.

Un metge i una infermera de guàrdia els matins feiners per a un territori que supera els 800 quilòmetres quadrats. Les retallades han deixat els veïns de nou municipis de l'area de Tremp amb la meitat de personal sanitari. Un servei que consideren del tot insuficient. Salut diu que l'atenció està garantida malgrat la reducció de l'equip d'atenció continuada.

La Generalitat paralitza la dessaladora de Blanes per estalviar en el consum d'energia. Els 14 municipis de l'Alt Maresme i La Selva als quals donava servei hauran d'abastir-se d'aigua a través dels pous. Segons l'Agència Catalana de l'Aigua l'aqüífer de la Tordera s'ha regenerat i la planta,que va costar prop de 30 milions d'euros, només funcionarà en moments de màxima demanda.

I en esports, el Barça es classifica pels vuitens de final de la Champions en guanyar el Viktoria Pilsen per 4 a 0 en una nit rodona. Guardiola va complir 200 partits, Messi, amb un hat-trick, va arribar als 202 gols i Valdés va batre el rècord de Reina de minuts imbatut. A més, els blaugrana són líders del grup, en solitari.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán