L'Informatiu: L'INFORMATIU CAP DE SETMANA 20/10/2018 | RTVE Play
L'Informatiu  L'INFORMATIU CAP DE SETMANA 20/10/2018

20/10/2018 00:27:02
L'INFORMATIU CAP DE SETMANA 20/10/2018 L'INFORMATIU CAP DE SETMANA 20/10/2018
L'INFORMATIU CAP DE SETMANA 20/10/2018 00:27:02 20/10/2018
Sinopsis

Protecció Civil desactiva, al migdia, l'alerta del pla Inuncat per l'augment de cabal de rius i rieres. Mentre, la circulació per tren entre Barcelona i València ja està restablerta després de les pluges de les darreres 24 hores. A les Terres de l'Ebre encara queda una carretera tallada pels efectes del temporal.

La CUP celebra un Consell Polític extraordinari per decidir l'estratègia política a seguir els propers mesos. Una estratègia que podria passar per pressionar Quim Torra perqè faci passos decisius cap a la República i retirar-li els suports en cas contrari.

Esquerra insisteix en que no aprovarà els pressupostos si continua la presó preventiva per als líders independentistes i vol gestos. El president del govern assegura que els ciutadans es mereixen l'aprovació dels comptes, i des del PSC diuen als republicans que són un bon gest els 2.200 milions que els pressupostos destinarien a Catalunya.

El Botó Màgic, un grup de conta-contes inclusiu, format per persones amb i sense discapacitats intel·lectuals ha engegat la seva gira. Els integrants formen part del Servei de Teràpia Ocupacional d'ASPASIM. Entre els objectius, promoure la inclusió social entre els més petits.

Marc Màrquez sortirà demà sisé al Gran Premi del Japó, on tindrà la primera oportunitat per proclamar-se campió del món.

En futbol, el Barça vol recuperar el liderat de la Lliga guanyant al Sevilla aquest vespre al Camp Nou. Valverde hi ha convocat al defensa del filial Chumi. I Messi intentarà recuperar el pichichi, ara en mans del sevillista André Silva.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán