L'Informatiu: L'Informatiu Cap de Setmana - 08/09/2012 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu Cap de Setmana - 08/09/2012

08/09/2012 00:22:49
L'Informatiu Cap de Setmana - 08/09/2012 L'Informatiu Cap de Setmana - 08/09/2012
L'Informatiu Cap de Setmana - 08/09/2012 00:22:49 08/09/2012
Sinopsis

La comunitat de Madrid comença a concretar el projecte d'Eurovegas, despres del comunicat que ha fet public aquesta matinada la corporacio nord-americana Las Vegas Sands, decidint-se per la seva proposta. La Generalitat de Catalunya es va avançar unes quantes hores a l'anunci de la corporació nord-americana i va presentar ahir un projecte alternatiu que aposta per la "marca" Barcelona. BarcelonaWold neix sota l'impuls de la Caixa i la promotora Veremonte.

Els experts consultats per Televisio espanyola coincideixen en valorar l'impuls per fer creixer l'economia del pais que suposa el projecte Barcelona World en reunir dos sectors importants: el turisme i la construccio. Pero al mateix temps apunten que hauria de servir d'empenta per potenciar altres sectors productius moderns, amb més valor afegit i a mes llarg termini.

La Setmana del Llibre en catala torna al seu tradicional emplaçament a l'Avinguda de la catedral de Barcelona carregada de novetats que busquen atraure nous lectors. Editors i llibreters volen començar a invertir la corva descendent de lectors en catala a mesura que la poblacio es fa gran.

La Fira del Teatre de Tarrega entra al primer cap de setmana de la seva edicio numero 32 convertida en un gran aparador de les arts esceniques observat amb la maxima atencio per mes de mig miler de programadors internacionals. I per milers d'espectadors que multipliquen per quatre la poblacio habitual de la ciutat.

I, en Esports, La Seleccio Espanyola de Futbol va fer-li una maneta a l'Arabia de Frank Rijaard amb quatre gols de jugadors del Barça mentre que Messi va tornar a marcar amb l'Argentina.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán