L'Informatiu: L'Informatiu 2 - 22/06/2018 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu 2 - 22/06/2018

L'Informatiu 2 - 22/06/2018

Disponible hasta 21-02-2222

22/06/2018 00:12:47
L'Informatiu 2 - 22/06/2018 L'Informatiu 2 - 22/06/2018
L'Informatiu 2 - 22/06/2018 00:12:47 22/06/2018

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis
  • Quim Torra ha resolt la incògnita i ha anunciat que aquest vespre anirà a la cerimònia d'inauguració dels Jocs Mediterranis de Tarragona.... Però ha afegit un seguit de determinacions en un intent de marcar les relacions amb la Corona. Diu que no participarà en la fotografia institucional, que a partir d'ara cap membre del govern anirà als actes de la Casa Reial i que lliurarà al monarca informes sobre els fets de l'u d'octubre.....Marxem al Nou Estadi de Tarragona, que acollirà la cerimònia, des d'on ens amplia la informació la BEGOÑA FUENTES.
  • Sobre la decisió de Torra de trencar relacions amb la Casa Reial, el Govern diu que qui en surt perjudicat és la Generaliat i no pas el Monarca./ Els partits no independentistes critiquen l'actitud de Torra i l'acusen d'utilitzar políticament un esdeveniment, diuen, positiu per a tots els catalans.
  • Al marge de la baralla política, el cert és que falten escassament cinc hores per a la inauguració dels Jocs Mediterranis. L'organització ha patit molts alts i baixos, des de l'ajornament fins a diverses crisis institucionals que n'han qüestionat el finançament. Malgrat tot, tothom coincideix que els Jocs tindran un impacte molt positiu.
  • Les mostres d'indignació contra la decisió de deixar en llibertat provisional els membres de la Manada es multipliquen als carrers de tot l'estat. Aquest matí, per exemple, les protestes s'han repetit a Barcelona....Una indignació social que ja es va produir quan se'ls va condemnar per abús sexuals malgrat que els fets apuntaven a violació......
  • I el moment més esperat per a tots els alumnes ha arribat avui el final del curs escolar.....Avui, a les aules, ha estat dia de comiats.. viscuts de forma festiva. Per aquests alumnes de sisè de primària avui no només s'acaba el curs: s'acaba una etapa, la de primària. Cap de setmana, doncs de festa i celebració que coincideix amb la revetlla de Sant Joan i l'arribada de l'estiu.
  • Últims assaigos de la cerimònia d'inauguració oficial dels Jocs Mediterrani al camp del Nàstic de Tarragona, una festa que podreu seguir en directe per Teledeporte a les nou de la nit./ En total 3.622 esportistes, 84 d'ells catalans, cinc dels quals de la demarcació de Tarragona, competiran en 33 discilplines./ La derrota d'Argentina davant Croàcia per un clar 0 a 3 deixa Messi i els seus companys amb peu i mig fora de la competició./ Recordeu que Ràdio Televisió Espanyola fa una gran cobertura dels Jocs Mediterranis.
Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán