L'Informatiu: L'Informatiu 2 - 22/06/2017 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu 2 - 22/06/2017

L'Informatiu 2 - 22/06/2017

Disponible hasta 21-02-2222

22/06/2017 00:11:47
L'Informatiu 2 - 22/06/2017 L'Informatiu 2 - 22/06/2017
L'Informatiu 2 - 22/06/2017 00:11:47 22/06/2017

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis
  • L'independentisme ha situat una nova data en el seu camí cap el referèndum que pretén convocar la Generalitat l'1 d'octubre. Ara totes les mirades estan posades en el 4 de juliol. Aquell dia es farà un acte per anunciar com s'ha d'aconseguir celebrar la consulta... especialment amb quina llei la volen emparar... / L'oposició critica que es faci un nou anunci i, sobretot, que es faci fora del Parlament./ També el PSC ha criticat l'anunci..... sobretot el mateix dia que la seva seu del PSC a Lleida s'ha llevat amb pintades a favor del referèndum, després que la Paeria rebutgés, amb el seu suport, cedir espais municipals per la seva celebració. L'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet i membre de l'executiva del PSOE ha lamentat la presió que rebem els alcaldes./ El Tribunal Constitucional reconeix el dret del PDECAT a tenir grup propi al Senat i anul·la els acords de la mesa que van denegar-ho
  • La Montse està d'okupa a casa seva. Després d'haver llogat el pis a un inquilí, aquesta barcelonina ha hagut de quedar-se al seu habitatge en descobrir el llogater l'havia convertit en un apartament turístic. Com que no ha pogut convèncer a Airbnb que el retiri ni ha pogut rescindir el contracte, al final la Montse l'ha hagut de llogar per internat per mirar de recuperar-lo.
  • Ho acabem de saber, un nen d'uns deu anys ha mort ofegat en una piscina a Vilanova i la Geltrú, mentre participava en un casal d'estiu al Club de Tennis de la població. Els Mossos d'Esquadra, que han rebut l'avís a la 13h del migdia, han obert una investigació per esclarir els fets. Mal inici doncs de la campanya d'activitats d'estiu amb les primeres colònies i casals , que ha començat avui un cop acabat el curs escolar.. Uns 90.000 infants i joves hi participaran. Les entitats que les organitzen han atorgat enguany un 10 per cent més de beques..
  • I un altre clàssic d'aquestes dates són les coques de Sant Joan... Les més tradicionals són les de pinyons, de llardons i de fruita... però els darrers anys els obradors en fan pràctcament a mida: farcides de nata, de crema, de pasta de full, veganes., sense gluten......
  • Els depatxos a can Barça treuen fum per dissenyar la plantilla per la pròxima temporada. Ja se sap que no compten amb Mathieu, que encara no ha rescindit seu el contracte. I el que sembla que es queda és André Gomes. Al mercat d'estiu blaugrana, dos noms continuen sonant amb força: Verrati i Dembelé./ I grana és el futur de Lluís Carreras després de firmar com a entrenador del Nàstic de Tarragona per les properes dues temporades.
  • Aquest vespre actua a Barcelona AGNES OBEL, la cantant i compositora danesa convertida en una de les veus emergents del pop-folk actual.
Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán